1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,

веб страна и водење на дигитален маркетинг

JAVEN Software solution

Одржувајте чекор со модерните дигитални трендови и разликувајте се од Вашата конкуренција!

Нашиот тим од професионалци им дава живот на вашите идеји. Не е важно дали сте мал бизнис или голема компанија, ние создаваме страни кои се инспиративни, лесни за навигација и оптимизирани така што Вашата страна полесно ќе допре до потрошувачите.
Комуницирајте со Вашите потрошувачи и одговорете на нивните барања и потреби со современа и

модерна Веб Страна.

undraw_online_resume_qyys

Преку дигиталниот маркетинг Ви нудиме услуги кои ќе доведат до:

  • Зголемување на информираноста на потрошувачите за производите и услуигите коишто ги нуди Вашата компанија
  • Зголемување на свесноста за Вашата компанија
  • Креирање и водење на кампањи на социјалците медиуми (Facebook.Instagram,Linkedin,Twitter), кој ќе ви помогнат за промоцијата на вашиот бизнис

JAVEN Software solutions

Јавен Адвертајзинг Дооел Битола

Јавен Адвертајзинг Дооел Битола
Адреса: Климент Охридски 4/4, 7000 Битола
емаил: contact@javen.mk 
тел. 078 391 978 / 047 528 973