Креирање и дизајн на веб страна

Ние дизајнираме и креираме веб страни според Вашите потреби и потребите на Вашиот бизнис. Дизајн изработен според Вашите барања, потреби и желби со цел сајтот да го прикаже најдоброто што го нуди Вашата компанија. Добро дизајниран веб сајт, не само што ќе привлечи повеќе потрошувачи, но исто така ќе ја подобри сликата на Вашата компанија и ќе Ве прикаже како вистински професионалци.

Дигитален маркетинг

Дигиталниот маркетинг е најбитниот дел на секој бизнис. Нашите дигитални услуги ќе Ви помогнат за привлекување нови потрошувачи, промовирање на Вашиот бизнис и ширење на свесноста за Вашата компанија. Со креирање на правилна структура, план и стратегија ние ќе Ви помогнеме за да го зголемите потенцијалот на Вашиот бизнис и да стани повеќе профитабилен. Обај тип на услуги нуди: кампањи на социјалните мрежи (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin), емаил маркетинг, веб маркетинг.

Обуки

Ние нудиме обуки за Вашите вработени во различните делови на бизнисот. Обуките се за деловите на компанијата кои се занимаваат со: традиционален и дигитален маркетинг, проектен менаџмент, развивање и менаџирање на софтверите кои што се користат во компанијата.

Одржување

Ние нудиме услуги за одржување и поддршка на веб сајтот на Вашата компанија, одржување на маркетинг стратегијата и одржување на софтверите што ги користи Вашата компанија.

Креирање на софтвер

Ние креираме софтвери со цел да го олесниме Вашето работење. Софтвери креирани според Вашите потреби.Додавање карактеристики кои што Вас ви се потребни за работата во Вашиот тип на бизнис. Доколку имате идеа за софтвер што е потребен за Вашиот бизнис, контактирајте не и ние ке ја претвориме таа идеа во производ. Софтверските решенија се креирани со различни програмски јазици и технологии како: PHP, Java Script, AngularJS, Bootstrap 4, CSS, SCSS, Node JS, React, WordPress.

Оптимизација на веб страни (SEO)

Ние нудиме on и off сајт опримизација. Со креирање на правилна оптимизација ќе Ви помогмене Вашиот сајт да добие повеќе сообраќај и да привлече повеќе потрошувачи, да биде на првата страна на Google, Yahoo или Bing. Со ова ќе добиете повеќе потрошувачи и ке работите континуирано.

Консултации

Консултантски услуги за маркетинг,проектен менаџмент, креирање на веб сајт, човечки ресурси, одржување на софтверите. Консултациите се креирани со цел да Ви помогнеме да го зголемите потенцијалот на Вашите вработени и да Ви помогнеме подобро менаџирање на Вашата работа.

Човечки ресурси

Нудиме консултации и обуки за Вашите вработени во одделот за човечки ресурси. Еден од главните оддели во една компанија е одделот за човечки ресурси, па затоа Вашата компанија треба да има добро обучен кадар со цел тие да можат подобро да се координираат со останатите вработени.

JAVEN Software solutions

Јавен Адвертајзинг

Јавен Адвертајзинг 
Адреса: Климент Охридски 4/4,  Битола                                    Адреса: 15-ти Корпус бр.85, Охрид
емаил: contact@javen.mk 
тел. 078 391 978 / 047 528 973