Дигитализирајте го Вашиот бизнис
со уникатни софтверски и
маркетинг решенија!

Зголемете го бројот на клиенти веднаш!

JAVEN

Софтверски решенија и дигитални услуги!

Дигитализирајте го Вашиот бизнис!

Софтвери

Javen Software Solutions нуди софтверски решенија за Вашиот бизнис. Пет различни видови на софтвери за сите потреби на Вашиот бизнис, преку кои се олеснува Вашето работење. Софтверите се лесни и едноставни за користење и прилагодливи за сите видови на бизниси.

Изработка на софтверскИ решенија според потребите на организацијата

Услуги за подобрување на вашиот бизнис.

контакт

  • Јавен Адвертајзинг
  • Адреса: Климент Охридски 4/4, Битола
  • Адреса: 15-ти Корпус бр.85, Охрид
  • емаил: contact@javen.mk 
  • тел.078 391 978 / 047 528 973